Outsourcing Med En Norsk Tvist

Case Study: Best-Hall Norway overhaler fullstendig sin online-tilstedeværelse

case-bh1

Siden 1975 har Best-Hall vært leder innen produktutviklings- og byggebedrift innen avanserte kvalitetshaller. Ved å være en komplett leverandør har de levert rundt 4.000 varehus, industri og idrettsanlegg til steder i blant annet Norge, Finland, Tyskland, Estland, Frankrike, Holland, Russland og Sverige.

Best Hall Norway kom til NordBits med hensikt i å fullstendig overhale sin online tilstedeværelse, og våre programmerere og designere i Sofia var klar for oppgaven. Den nye nettsiden for det norske markedet kan nå oppleves like godt på mobile som stasjonære maskiner med responsivt design, og en ny CMS som kontrollerer innholdet på nettsidene.

Ikke bare ser den nye websiden flott ut, men den er intuitiv å navigere, og laster perfekt på en hvilken som helst enhet som brukes til å få tilgang til den.

case-bh3

Ifølge Hans Christian Virik, administrerende direktør for Best Hall Norway, var flyttingen til en ny og mer brukervennlig nettside viktig. Den gamle nettsiden hadde sett bedre dager, og for å være et fremadrettet firma er det viktig å presentere seg like godt som sine produkter. Med expertise fra Nordbits’s UI / UX-team har vi nådd det målet.